torsdag 27 mars 2014

PRÄSTKRAGE KUDDE .

Jag vet inte hur ni gör med pyssel och handarbeten , själv har jag ständigt ett antal arbeten på gång samtidigt och att virka rutor i alla dess former är ett perfekt jobb framför tv,n för man behöver ju varken titta eller hålla koll på arbetet .
nu senast har jag fortsatt med prästkrage rutorna och den här gången satte jag ihop dom till en kudde.
jag är lite i valet och kvalet här . i veckan kunde jag ju inviga våran glasveranda men ack vad tråkig den är och möblerad med en furugrupp ala 80-tal . så nu funderar jag på att antingen måla soffa , bord och stolar .
eller ska jag bara hotta till det med liknande virkade kuddar och vita detaljer .. planering pågår .

6 kommentarer:

 1. Jag hade satsat på nya kuddar, man kan trolla massor med lite textilier.
  Kram
  G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lutar nog åt det hållet , är så lätt att byta ut .

   Radera
 2. Wow så fin kudde! Mönstret och färgkombon är en hit! Ha ha.. väntar du lite till kanske gulnad furu snart är i ropet igen!! Våra smaker är så trendkänsliga att det är komiskt! Den kollektiva smaken är ett intressant fenomen och antagligen måste man gå utanför sig själv för att förstå när dess mekanismer slagit in, i den egna hjärnan. Jo, också jag anammar den samtidiga pågående flerprojektsstilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo du lopplisa mönstret är en hit , men färgkombon kan jag nog skylla på extrapris på garnhyllan ..ha,ha . får se hur det slutar med min furugrupp , men snart syns den inte lika bra när alla växter får flytta ut

   Radera
 3. Svar
  1. Tack Karin-Ida tycker det känns lite sommar med prästkragar och den ska få bo i vårat uterum .

   Radera