lördag 24 augusti 2013

SILVER ..

Jag var ute och snurrade med en kompis i går kväll/ natt . och det känns om inte annat så i håret i dag . vaknade dessutom av ett telefonsamtal av Wilma som ville komma .
Wilma är min lilla extra unge som jag lånar ibland . jag brukar ha henne som ursäkt när jag drar igång mitt pysslande - skyller på att Wilma ville ha . men ofta vill hon det så gårdagens krukor har hittat en ägare . men i dag hade fröken lite större krav för när man fyllt 4 år så har man ju redan vuxit ifrån dom rosa ballerina prylarna .
nu stod det ett silver halsband på önskelistan .. ja men då gör vi ett , man kan väll inte göra silver säger Wilma -- jepp man kan säger jag .
fram med 2 skedar som jag bara tänkte böja och dra in ett band i , den första gick av och det var ju ännu bättre för nu fick jag 3 delar . fram med limpistolen och lite ståltråd så har Wilma halsband .


åh är det silver säger hon , jo det är klart det är silver det ser ju varenda människa .
får jag ge en till min kompis -- klart du får . och 10 minuter resulterade i en överlycklig liten brutta .

detta får bli mitt bidrag till härmapan då jag sett flera varianter av bestick smycken . ni som vill ha koll på härmaporna klickar som vanligt på länken .
trevlig helg till er alla .

2 kommentarer:

  1. Tjusiga! Med din beskrivning verkar projektet genast lätt!

    SvaraRadera
  2. åsa jag har ju bara snurrat lite ståltråd runt för att få en ögla till bandet ..
    tog inte många minuter och resultatet blev ju nöjda småflickor .
    behövs inte mycket alla gånger .

    SvaraRadera