tisdag 17 mars 2015

LITET LAGER

Hoppsan vad tiden sprang iväg , redan över en månad sedan som jag bloggade .Men för den skull har jag inte legat på latsidan och med hjälp av lite vänner så har det blivit ett gäng med bla nya stickade sockar i olika spetsmodeller .
Vi har slagit oss ihop och håller på att fixa en egen sida på fb för att det ska bli lättare för oss att hantera olika beställningar . Det går inte speciellt fort men det tar sig sakta men säkert . Länk till gruppen kommer givetvis att komma upp även här på bloggen .


Även ett gäng väskor har hållit oss sysselsatta under en tid och i kväll fästes den sista tråden . Nu fattas bara foder och knappar .Kanske dålig bild , men det är samma modeller som ni redan sett ett antal gånger tidigare och finns även under etiketten virkat accessoarer.

Det får bli mitt bidrag till veckans symöte och vill ni se vad dom övriga pysslat med så klickar ni som vanligt bara på länken .

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack Karin-Ida i dag ska jag ge mig på det tråkigaste och sy i foder i allihopa .

   Radera
 2. Men så mycket fint som är gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack , det kanske ser mycket ut men jag har ju inte bloggat på en månad .

   Radera
 3. Supersnygga väskor! Nu har jag blädrat runt lite i din blogg. Du har en liknande blogg som min såmdet var mycket som föll mig i smaken. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad roligt , då hittar säkert jag också tips inne hos dig .

   Radera
 4. Vad du är duktig på att virka och sticka. Min stickning sträcker sig (med nöd och näppe) till vanlig räta, aviga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lite som en vana , själv har jag svårt att sitta framför tv och inte ha någonting i händerna .

   Radera