lördag 10 maj 2014

HEMMA MYS

Det är grått det är trist och det regnar ute . Ingenting har vi planerat heller och dagar som denna får man försöka vända till någonting mysigt istället . det behövs ju inte några underverk för att det ska kännas trevligare men små saker kan göra underverk så jag ställde bara fram en rosa blomma på köksbordet och letade reda på 2 av farmors kaffekoppar som ingen använder eftersom dom rymmer ungefär 2 droppar , värmeljus passar perfekt och med det storslagna pysslet blev det genast mysigare i köket .


Fortsatte med att baka en blåbärskaka och det är ju nästan så att man glömmer bort att det regnar .


Nu närmar det sig kväll och vet ni vad nu får det regna så mycket det vill , för nu sadlar jag om till min rosa pyjamas , lägger mig under den rosa filten och virkar på min rosa virkning .Känns nästan lite för rosa eller vad tror ni ..
Nä tänder nog ett rosa ljus och spär på med ett glas rose för det tycker jag passar in i dagens tema .


Skön lördag kväll till er alla .

4 kommentarer:

 1. Go kväll i stugan. Inte har det regnat här hos oss vad jag vet....sist jag titta ut var det sol.Jobbade idag nyss hemkommen . Bara att ladda batterier några timmar så påt igen... Nej, Hjärtan var inte svår att vika...Har du mallen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du jobbar i helgen .. jag såg mallen till hjärtat på en fb grupp men det har inte blivit av att prova , tyckte det var mycket bara att vika bladen på mitten .. men din blev så fin så det kanske vore värt att testa .

   Radera
 2. Mysig lördag! Gillar att du hittade användning för det gamla porslinet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Sara det var en riktigt skön och avkopplande lördagkväll .

   Radera