måndag 29 juli 2013

HELGBILDEN .

Så hittade jag någonting nytt och roligt -- HELGBILDEN -- perfekt att kunna visa vad som händer hemma hos oss för vi pysslar faktiskt inte hela tiden . i helgen har vi varit i stugan , avslutade sen med ett besök hemma hos barnens farmor där även övrig släkt slöt sig till sällskapet . ätit och druckit gott , spelat fotboll ,bastat m,m . på hemvägen tog vi en liten paus . eller vissa pausade somliga inte ..en pansarvagn ,får man gå in där ? 2 sekunder körande och iväg . kolla in lite flygplan . men nu är vi hemma igen och laddar inför en ny vecka i morgon . kolla länken till höger så får ni se vad övriga bloggare gjort i helgen .

4 kommentarer:

 1. Tycker som du att helgbilden är ett bra sätt att dokumentera vad som hänt i helgen. En dagbok på fina äventyr:-)

  SvaraRadera
 2. Håller med dig åsa men först var jag lite tveksam till att blanda in för mycket privat på bloggen och bara hålla mig till pysslandet , men ska man dagligen kunna göra ett inlägg så får man nog ta med lite mer . dessutom är det lite kul när man kollar på helgbilderna och får en person bakom bloggen .

  SvaraRadera
 3. Så kul att se bilder från er helg. Länken som du lagt hos mig funkar inte men jag går in och fixar till den nu :) ha en trevlig vecka!

  SvaraRadera
 4. tack marit , ska försöka fortsätta med helgbilden
  kul initiativ från din sida .

  SvaraRadera